Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem egy cikk született már arról, hogy Fideszék hogyan terjesztik az interneten a propagandájukat. Most az egyik hozzájuk közel álló Facebook oldal Karácsonyt akarta savazni, de csúnya beégés lett a vége.

Amióta Budapest elkergette a Fidesz-bábokat az önkormányzati választáson az Orbánista propaganda gépezet első számú főellensége Karácsony Gergely lett. Kritizálták már közlekedési szokásait, volt már mama kedvence és nagy erőkkel sulykolták, hogy alkalmatlan.

De úgy látszik már senkit nem érdekel Fideszék bártyú propaganda hazugságai. Most az egyik Fidesz propagandát toló, közel 600 ezer követővel rendelkező Facebook oldal akarta beégetni Karácsonyt.

 

Így elindítottak egy szavazást: “Ön elégedett Karácsony Gergely főpolgármester eddigi munkájával?” Nyilván azt várták, hogy a féléve tartó Karácsony-ellenes agymosó propagandájuk már meghozta a gyümölcsét.

Azonban a szavazás eddigi állása nagyon csúnya beégést hozott nekik: a válasz adók (eddig 45 ezren szavaztak) több, mint kétharmada, azaz 67 százaléka igennel voksolt Karácsonyra. S csupán 33 százalék mondta azt, hogy nem. (szavazni amúgy itt lehet)

Azt már régóta tapasztaljuk, hogy a Fidesz teljesen elvesztette a valóságérzékelését, mondjuk ennek a legfőbb oka az, hogy már ők maguk is elhiszik saját maguk propaganda hazugságait. Hát most elégé határozottan orcán vágta őket az igazság.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen csúnyán besültek Fideszék, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa: a magyarok már nem hisznek a propaganda médiának.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here