Kétrendbeli hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsította meg a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a Clark Ádám téri dudálós tüntetés egyik résztvevőjét.

Közleményük szerint a férfi május 18-án, 17 óra körül “a kezében tartott bőrlabdát a mellkasa magasságában tartva a föld felé ejtette, majd annak földre érkezése előtt, célzottan a rendőr alezredes irányába rúgta és azzal eltalálta a rendőrtiszt jobb felkarját”.

Ugyanezt a férfit a rendőrök “fertőző betegség elleni védekezés elmulasztása” jogcímen 250 ezer forintra bírságolták. Az Ügyében ugyanaz az alezredes járt el, akit labdával megrúgott.

A férfi az ügyészség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2020. június 17-én emailt küldött az alezredes hivatali emailjére. Ebben személyes meghallgatását kértem, illetve azt írta – az ügyészség megfogalmazásában “rögzítette” -, hogy “…nem szeretnélek fenyegetni…de ha kijövök a börtönből …amire a szemétséged ítélt…akkor lehet megkereslek… […] Jobb lenne elengedni a hülyeséget…és a büntetést…”

Az ügyészség szerint “a pénzbírság elengedése érdekében tett fenyegető kijelentés alkalmas volt arra, hogy a jogszerűen eljáró hivatalos személyben komoly félelmet keltsen, ezzel akadályozva eljárását”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here