A kudarcos kormány nemlétező válságkezelésének köszönhető, hogy magyarok ezrei veszítették el a munkájukat- írja Varjú László, a DK országgyűlési képviselője legfrissebb közleményében

 

Egy friss, uniós szintű felmérés szerint a magyarok 35 százaléka vesztette el munkáját a koronavírus-járvány miatt, 43 százalékuknak pedig csökkent a jövedelme a vírus hazai megjelenése óta. Ezekkel az adatokkal pedig jóval rosszabbak vagyunk az európai átlagnál, nagyjából a görögök és bolgárok kullognak mögöttünk.

A Demokratikus Koalíció felhívja mindenki figyelmét: a kudarcos kormány nemlétező válságkezelésének köszönhető, hogy magyarok ezrei veszítették el munkájukat.

Mi, európai magyarok már hónapokkal ezelőtt figyelmeztettük a kormányt, ha nem kezelik a válságot, abból egy gazdasági katasztrófa fog kibontakozni az országban. Sőt, a figyelmeztetésen túl a Demokratikus Koalíció még egy húszpontos válságkezelő csomagot is összeállított, hogy minél hatékonyabban lehessen mérsékelni a károkat.

Ám a kormány mit sem törődve a magyar emberek érdekeivel, kizárólag az oligarcháknak dobott mentőkötelet, a magyar családokat, munkavállalókat, nyugdíjasokat és vállalkozásokat pedig szokás szerint hagyják folyamatosan az árokba csúszni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here