Dombóvári István, az ismert humorista egy zseniális fotóval égette be az okoskodó főfideszest, miután az megpróbálta bevédeni Orbán érthetetlen lépését.

Ahogy a Hír Hugó is megírta héten ált bele Fideszékbe az ismert zenész, Majoros Péter azaz Majka, hogy kettős mérce van: foci az mehet, de a zenei koncertek be vannak tiltva a koronavírus miatt és ez így nincs rendben.

Majd jött a Fidesz egyik főokoskája Gulyás Gergely, hogy rögtön meg is magyarázza, hogy miért van rendben egy hatalmas több ezres sport esemény és miért nincs egy pár száz fős koncert:

A koncerteken isznak, a meccseken nem – ezzel indokolta Gulyás Gergely, hogy miért esnek eltérő szabályozás alá a zenei és a sportrendezvények. Majd hozzátette: “Van egy nagy különbség a focimeccs és a zenés rendezvények között: az alkoholfogyasztás, így pedig kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a rendezvényeken.

Dombóvári Istvánnak, se kellett több. Az ismert humorista Gulyás Gergely okoskodását egy a politikusról készült régebbi képpel tette nevetségesé, melyhez csak ennyit ír Facebookon: Már megint félreértettünk mindent!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a népszerű humorista hogy beégette az okoskodó főfideszest, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki tudjon egy jót mosolyogni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here