Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább dübörög a buli, a botrányos Borkai videóban is szereplő lányok új üzletbe kezdtek a koronavírus-járvány előtt- szúrta ki az üzleti szakportál a mfor.hu

Új vállalkozásba fogott a Borkai Zsolt bukott győri polgármestert lebuktató sz@xvideókon is feltűnő székesfehérvári ikerpár egyik tagja – vettük észre az mfor.hu Opten cégadatbázisban. A két nő keresztnevének összeolvasztásával elnevezett LiCseng Ital Kereskedelmi Kft.-t idén március 2-án alapították, és 10 nap után be is jegyezte a cégbíróság a kötelezően előírt minimális jegyzett tőkével, 3 millió forinttal.

 

A cég székhelye nem Győr vagy Székesfehérvár, ahol korábban ruhakölcsönző szalonja volt az ikerpárnak, hanem Budapest. A Hungária körút 10/A szám alatt székelő társaság 17 tevékenységi kört jelölt meg a csomagküldéstől a számítógépes programozásig, az ingatlanügynöktől a gépjármű kölcsönzésig.

Az új bizniszbe kezdő üzletasszony

A fent említett ruhakölcsönző jó biznisznek bizonyult a tehetséges fiatal kedvű vállalkozó lányoknak, hiszen  2,9 millió forintos európai uniós támogatást is kapott az ikerpár egyik tagja a székesfehérvári rendezvényszervező iroda megnyitására. Azt egyenlőre nem tudni, hogy az új biznisz beindításra is kaptak-e állami vagy uniós támogatást.

Korábban még a Fidesz közeli propaganda TV, a TV2 is forgatott a lányok üzleti sikereiről egy remek kis összeállítást, ahogy ők nevezték a „fejlesztés politikai” magazinjukba:

Magában a Borkai-ügyben túl sok fejlemény nincs, pedig a felvételeket, amelyen Borkai Zsolt akkori győri polgármester és Rákosfalvy Zoltán ügyvéd és kaszinótulajdonos sz@xpartin látható egy Adrián hajózó jacht fedélzetén, Az ördög ügyvédje elnevezésű blog már közel egy éve, tavaly októberben hozta nyilvánosságra. Jelenleg három eljárás van folyamatban, valamennyi nyomozási szakaszban.

Győrben egyébként a Borkai-botrány után sem állt meg az élet, amit jelez például, hogy áprilisban a Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Euró Generál Zrt. nyerte meg a nettó 19,5 milliárd forintot érő győri vízi élménypark kialakítása elnevezésű projekt közbeszerzését. A tendert Győr Megye Jogú Város Önkormányzata élén még a korábbi polgármester, Borkai írta ki, a győztest viszont már utóda, a szintén fideszes Dézsi Csaba András hirdette ki.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here