Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Péntek éjszaka a Momentum aktivistái “A magyar tenger nem magántenger” jelszóval akciózottak a Balaton ikonikus helyein.

A Momentum aktivistái olyan területeket kerestek fel és jelöltek meg péntek éjjel Mészáros Lőrinc arcképével, amelyek Fidesz-közeli vállalkozók tulajdonában vannak. Az aktivisták meglátogatták a Club Aligát, a siófoki Aranypart Kempinget, a Hotel Helios Hévízt és a Balatonfüredi Nemzeti Vitorlásközpontot.

Az aktivisták az “Ez is az enyém!” feliratot festették fel a járdára  Mészáros Lőrinc arcképével több helyen is, és ilyen feliratú plakátokat is kihelyeztek.

 

A szöveget és a képet járdákra festették fel, illetve matrica formájában ragasztgatták ki az oszlopokra.

A párt közleménye szerint a “Balaton és környéke nem csak Magyarország, de Közép-Európa egyik legsikeresebb, leggyorsabban fejlődő régiója is lehetne. Lehetne, ha a fideszes elit, a NER újdonsült lovagjai – Mészáros, Tiborcz és Matolcsy vezetésével – hathatós állami segítséggel nem épp most nyúlnák le maguknak szőröstül-bőröstül.”

A párt szerint “a kormányfő jó barátja és a veje már több tucat kemping és szálloda tulajdonosa a Balaton körül, de a portfólióban van borászat, kikötő és golfpálya is.” A Momentum úgy látja: a Balaton nem egy szűk, kivételezett köré, hanem Magyarország közös értéke, “a magyar tenger nem magántenger”.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here