Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Drágábban lesz elérhető szeptembertől az állami érdekeltségű Antenna Hungária által üzemeltetett MindigTV Extra.

Korszerűbb, DVB-T2/HEVC rendszerben fog sugározni a MinDigTV Extra szeptember 6-tól – így akár HD csatornákkal is bővülhet majd a kínálata –, a technológiaváltás azonban éreztetni fogja a hatását az előfizetési díjakban – írja a Dtvnews.hu.

A digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás alapcsomagja 1999 forintról 2299-re drágul, a családi csomag pedig 3299 forint helyett 3599-be kerül majd. A Digitális átállás/Belépő csomagért most még 760 forintot kell fizetni, ami 1099-re emelkedik.

Csomagösszevonás is várható, egyesül a Világjáró és Aktív+, az utódjuk Szabadidő csomag néven lesz elérhető. A két külön csomag ára december végéig nem változik a jelenlegi előfizetők számára, az újonnan csatlakozóknak azonban a 799 forint helyett 899-et számláznak értük. Azoknak, akik eddig mindkét csomagra előfizettek, az összevonás után csak egyszer számolják majd fel az új, száz forinttal magasabb díjat.

Emellett az Antenna Hungária bevezet egy új, gyerekeknek szóló csomagot is.

A MinDig TV Extra kártyás előfizetőit is érinti az áremelés, ott a legtöbb esetben 1800 vagy 3600 forinttal kell majd többet fizetni a szolgáltatásért, illetve a hosszabbításért.

A Media1 emlékeztetett: az állami tulajdonú műsorszóró tavaly írt alá szerződést a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal arról, hogy további 12 éven át, 2020 szeptemberétől is ő üzemeltetheti a földfelszíni digitális televíziós hálózatot Magyarországon. E szerződés alapján állítják át a rendszert az új technológiára.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here