Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiterjeszti Balaton-védő akcióját az MSZP, sőt, a kampány az ellenzéki politika központjává válik: az ország legyen újra a magyar embereké! – erről tartott sajtótájékoztatót Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke és Bihal Dávid, elnökségi tag  Fonyódon.

A szabad vizek ügye nemcsak különösen aktuális, hanem szimbolikus is. Nem véletlen, hogy a kampány a 2022-re készülő ellenzéki politika egyik központi elemévé válik, hiszen az embereknek elegük van az irtóztatóra nőtt egyenlőtlenségekből, abból, hogy a fideszesek és az oligarchiák kisajátítanak mindent és elveszik a magyar nemzet közkincseit- hangsúlyozták az MSZP vezetői

Azt is bejelentették, hogy hétfőtől a Balaton védő aláírásgyűjtését már egész országban alá lehet majd írni, kérjük, hogy támogassanak minket aláírásukkal. A párt ellenzéki aktivistái nem csak az utcákon de online is gyűjtik a támogató szignókat. (Ha Ön is alá akarja írni a Balatont védő petíciót  kattintson ide)

A Balatont védő petíció teljes szövege:

INGYENES SZABADSTRANDOT!
A Balaton-parti fürdőzés minden magyar közös öröksége. A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen, ezért követeljük, hogy a Fidesz-közeli cégháló ne tudja megszerezni és fizetőssé alakítani a balatoni szabadstrandokat!

A VITORLÁSKIKÖTŐK MARADJANAK KÖZTULAJDONBAN!
A balatoni vitorláskikötő az a bevételi forrás, amely megalapozza a balatoni hajózás, szállítás és kompok működését. A Fidesz-közeli cégháló meg akarja szerezni a vitorláskikötőket, ami a balatoni hajózás összeomlásához vezetne. Követeljük, hogy a vitorláskikötő-hálózat maradjon köztulajdonban, az állam pedig ne lerombolja, hanem fejlessze a balatoni hajózást!

NE ÉPÍTSÉK TÚL A BALATON-PARTOT!
A Balaton tiszta, zöld környezete Magyarország egyik kincse. A Balaton-part túlépítése Fidesz-közeli cégérdekek mentén rombolná a környezetet, szennyezné a Balatont, veszélyeztetné a viharelőrejelzést, ezzel emberek életét kockáztatva! Követeljük, hogy az állam akadályozza meg a Balaton-part túlépítését!

Ha egyetértesz velünk, aláírásoddal támogasd a Balaton megőrzését és fejlesztését. Mert a Balaton mindenkié! -írja az ellenzéki párt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here