Azért fizessünk, amit igénybe is veszünk- szögezi le a Jobbik. Az ellenzéki párt az autósok érdekében kezdeményezi: a jelenleg tíz napos helyett huszonnégy órás autópálya matrica legyen elérhető azok számára, akik csak rövid időre veszik igénybe a pálya használatát.

Emellett a néppárt indokoltnak tartja – főleg a nyári időszak, illetve hétvégék tekintetében –, hogy egy, a családok számára kedvezményes megoldás is rendelkezésre álljon. Ez egy olyan, péntektől vasárnapig igénybe vehető matricaformát jelentene, amelynek ára töredéke a tíznaposénak.

„A családok helyzetét ezzel is szeretnénk megkönnyíteni, főleg a járvány sújtotta időkben, amikor minden kieső forintnak jelentősége van.”- szögezte le az ellenzéki politikus

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett, a kormány három éve azt mondta, hajlandó támogatni ezt az elképzelést, ha az autós társadalom részéről elég nagy igény mutatkozik rá.

“Az azóta eltelt időszakban autósok tízezrei fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy akkor is tíz napra kell kifizetniük egy szolgáltatást, ha azt csak egy napra, illetve néhány óráig veszik igénybe” – fejtette ki az ellenzéki képviselő.

Z. Kárpát Dániel azzal zárta szavait ez ügyben tett javaslatukkal kapcsolatban, hogy az autópálya matricára vonatkozó javaslatukra azért is van most különlegesen nagy szükség, mert olyan időkben élünk, amikor a magyar családok tömegei veszítik el, s még fogják elveszíteni megélhetésüket a járványügyi veszélyhelyzet hibás gazdasági kezelése miatt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here