Az MSZP szerint a Magyar Posta dolgozói joggal várják el a Posta vezérigazgatójától, hogy mindent megtegyen azért, hogy „ne megalázóan alacsony fizetésért kelljen dolgozniuk”.

„Azonban úgy tűnik, hogy Schamschula az évi 60 milliós biztos jövedelmének a tudatában csak hátradől a székében és másra próbálja hárítani az alkalmatlanságát” – vélekedik a párt közleményében.

A párt hangsúlyozta: „Schamschula György vagy távozzon, vagy kezdjen el végre megdolgozni a többmilliós álomfizetésért és dolgozza ki, hogyan lehet a postások bérét megemelni!”

„Ugyanakkor hol van ilyenkor az Orbán-kormány harciassága? Az adómentes pálinkafőzésért a miniszterelnök képes volt “szabadságharcot” hirdetni Brüsszel ellen, most azonban a postai dolgozók nem érnek neki legalább ennyit?” – teszi fel a kérdést párt közleményében.

A Fidesz „tegyen meg mindent azért, hogy a hóban, fagyban, esőben, kánikulában is kemény dolgozók tisztességes fizetés kapjanak!” – zárja a párt közleményét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here