A Fidesz világa sokszor hasonlít Örkény István valamelyik groteszk egyperceséhez, de mondhatnánk azt is hogy a szánalmas az megelevenedik.

A világ bármely táján egy autóút átadása pusztán formalitás. Kimegy egy miniszter és a helyi polgármesterrel átvág egy szalagot: esünk rajta túl: kamerák, beszéd, rövid interjú a sajtónak.

Nem úgy van ez a Fidesz unortodox csuda világában, főleg, ha polgármesterünk törtónetetésen ellenzéki!  Így sikerült összehozni,  némi túlzással, hogy a legújabb autópályánkat több ember adta át, mint ahány építette.

Az ATV facebook oldal szúrta ki a remek a fotót,  mint írják: így adták át az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös gyorsforgalmi utat.

A termetes vendégsereg között ott volt Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Benkő Tibor honvédelmi miniszter is.

Persze nem akarjuk elvenni az Ön szórakozását, hogy megszámolja képen, hogy Fideszéknél hány léhűtőre van szükség egy szalag átvágásához! Ha 18-at számolt, akkor téved:

Slusszpoénként mondjuk el, hogy valami csoda folytán meghívták Eger város ellenzéki vezetőjét (talán mert illik), Mirkoczki Ádámot is az átadásra, igaz ő kiszorult balszélre. Lehet, hogy ezért a nagy tömegfelvonulás, hogy az ellenzéki vezetőt ne lehessen kivenni a képen?

Maradjunk annyiban vagy így vagy úgy de ritka egy szánalmas bagázs ez a Fidesz!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here