Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Információs rendszer és adat megsértésének bűntette miatt vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség ifjabb Rapcsák András, a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő (HVSZ) Zrt. korábbi vezetője ellen – számolt be a Hódpress.

Vádat emeltek az egykori fideszes polgármester Rapcsák András fia ellen, aki fontos vezető beosztásban dolgozott a Fidesz éra alatt a városban, a vagyon kezelő vezetője volt. Információk szerint a Fidesz bukása után a számítógépekről adatokat akart eltüntetni. Az erről szóló iratot Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere mutatta be vasárnap este egy facebookos bejelentkezésben.

A Hódpress emlékeztet, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat informatikai rendszerét összesen négy alkalommal érte hackertámadás 2018 októberében, kétszer márciusában és júliusában.

A hírportál úgy tudja, hogy egy támadás tönkre is tette az összes adatot, de biztonsági mentésekből sikerült helyreállítani.

A hackertámadásokkal kapcsolaban a HVSZ Zrt. akkori vezetése tagadta, hogy közük lett volna a támadáshoz, és pengeváltás is történt a mostani városvezetést, és az egykori polgármester, Rapcsák András fia között.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here