Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szerda délutáni szerkesztőségi állománygyűlés után részletek derültek ki az Index főszerkesztőjének szerdai menesztéséről, és a 444 megszerzett egy felvételt is Dull Szabolcs utolsó állománygyűléséről.

A 444 az írja a kiszivárgott videófelvétel alapján, hogy Dull Szabolccsal, a lap főszerkesztőjével Bodolai László, a tulajdonos Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumának elnöke – ügyvédje jelenlétében – szerda délelőtt közölte, hogy távoznia kell a lap éléről. Találkozójukra egy szerkesztőségen kívüli helyszínen került sor. Ide Bodolai „pénzügyi kérdések” megvitatására hívta Dullt.

A portál arról is ír, hogy Bodolai Dullnak azzal indokolta a lépést, hogy a szerkesztőség függetlenségét jelző barométer átállítása, továbbá a szerkesztőség által kiadott elmúlt néhány heti szolgálati közlemények rontják a cég megítélését és üzleti kilátásait.

(A videó a hirdetés után indul el)

A 444 számolt be arról is,  hogy Dull az eset után állománygyűlést hívott össze az óbudai szerkesztőségben, és ott beszámolt a történtekről. Mire a kirúgott főszerkesztő visszaért a szerkesztőségbe, az indexes munkatársak már olvasták a kiadó közleményét, és a sajtóban is megjelentek a döntésről az első cikkek.

Az állománygyűlésen Dull beszámolt a találkozó részleteiről, és elmondta: Bodolai felajánlott neki egy rendkívül méltányos összeget a hallgatásáért cserébe, azaz ha közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

 

Amikor Dull ezt említette a beszédében, azzal zárta a mondatot, hogy: „Ne hallgassunk!” A távozó főszerkesztő maga is elérzékenyült, de ez többekre igaz volt a jelenlévől közül.

Dull utalt rá, hogy az elmúlt napokban nagy turbulencia volt már a cég körül, amit házon belül többen is érzékeltek, részesei voltak.

Arról beszélt még ezen a ponton, hogy ezúttal nem a tartalmaikat támadták, hanem a szervezetet, ami alatt nyilván a kiszervezési kísérletekre, és a pénzügyi nyomásgyakorlásra célzott.

Azt tanácsolta a jelenlévőnek, hogy az előző főszerkesztő, jelenleg vezető szerkesztő, Tóth-Szenesi Attilával (TSZA) beszéljenek, mielőtt döntést hoznak a jövőjükről. Dull szerint nem Bodolai önálló döntése az, hogy kirúgta őt, és úgy beszélt erről, mint ami a jelenlévők előtt is tényszerű állítás. Azt is mondta: mindenki felelőssége, hogy kiderüljön, mi történt az Indexben, és arra biztatta a jelenlévőket, éljenek a nyilvánosság erejével- írja a 444

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here