„Az Index főszerkesztőjének, Dull Szabolcsnak a kirúgása beütött egy újabb, hatalmas szeget a szabad sajtó, a szabad ország koporsójába” – írja a Momentum a Facebookon. Ezért péntek délutánra tüntetést szerveznek a Kolosy térre.

A párt a tüntetésre hívó közleményében úgy fogalmazz: az Index szerkesztősége elmondta, mi történik: beavatkozás a munkájukba, fenyegetés, zsarolás, kényszerítés, nyomásgyakorlás, ellehetetlenítés. Ezt nem engedhetjük.

Ahol kicsinálják az összes szabad médiumot, ahol rémhírterjesztésért visznek el rokkantnyugdíjasokat, az nem egy demokratikusan működő jogállam!- szögezi le a Momentum

Egy demokráciában nem történhet olyan, hogy “szervezeti átalakításokra” és “szinergiákra” hivatkozva egy kormányközeli tulajdonos egyik napról a másikra elküldi az ország legismertebb online hírportáljának a szerkesztőjét. Mindezt persze úgy, hogy közben mindenki tudja, hogy a céljuk kizárólag annyi, hogy elhallgattassanak mindenkit, aki nem ért egyet velük, aki megírja a valóságot.

2020. július 24-én, pénteken 18 órára a III. kerületi Puskás öcsi térre (a Kolosy tértől kb 1 percre) az Index szerkesztősége elé hívjuk mindazokat, akik nem hallgatnak! Akik kiállnak a szabad sajtó és egy szabad ország mellett!

Vonuljunk együtt a Karmelita kolostorhoz, és mutassuk meg: nincsen szabad ország szabad sajtó nélkül! A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK, HOGY AZ ESEMÉNYEN MINDENKI VISELJEN MASZKOT!- zárják a felhívásukat

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here