Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga, az ismert korábbi tévés készített Facebook oldalára egy videós összeállítást, melyben azt összegzi, hogy miközben a kormány sorra vonta el a milliárdokat az ellenzéki önkormányzatoktól, addig mi mindenre herdálták el a pénzt.

Napok óta halljuk a fidesz-propagandát, hogy az ellenzék a veszélyhelyzet alatt hazudott és csak akadályozta a védekezést. Napok óta azt harsogja a fidesz-sajtó, a kormánypárti politikusok, a megmondóembereik, hogy a Soros-hálózat állítólag már megint támadást intézett Orbánék és a nemzeti konzultáció ellen- vezeti fel Kálmán Olga a videóját

Majd felteszi a kérdést: hogy mi ezzel szemben az igazság?

Az, hogy hiába a veszélyhelyzet, hiába a gazdasági válság, hiába a több százezer munkanélküli és tönkrement család, a kormány az elmúlt hónapokban is úgy szórta két kézzel a pénzt a saját haverjainak és oligarcháinak, mintha nem lenne holnap- összegezz  Kálmán, majd rátér a tényekre:

Nézzük, ki mindenkinek jutott a közösből!
Orbán Viktor kedvenc strómanja, Mészáros Lőrinc az érdekeltségeibe tartozó cégeken keresztül tízmilliárdokat nyert az államtól turizmusfejlesztésre. További közpénz-milliárdokat olyan közbeszerzéseken, mint például egy tanuszoda kivitelezése, amire 1 milliárd (1.000 millió) forintot kapott.

7.5 milliárd (7.500 millió) forint jutott a budai palotában lévő Orbán-rezidencia csinosítgatására. Nyilván fontos, hogy a miniszterelnök a diktátor haverjait méltó módon fogadhassa a várban.

50 milliárddal (50.000 millióval) nőttek a pénzügyminisztérium költöztetésének költségei, miközben 20 milliárdot (20.000 milliót) különítettek el a kormányzati irodabútorok lecserélésére.

A vírusjárvány ideje alatt volt, aki a munkáját veszítette el,
másoknak csökkentették a bérét, remek időzítéssel a fidesz-kormány 450.000.- forinttal növelte saját államtitkárainak fizetését.

Szíjjártó Péter minisztériuma 18.54 milliárdot (18.500 milliót) adott egy mongol vakcinagyárra. A fővadász Semjén Zsolt nevével fémjelzett, 50 milliárdosra (50.000 millió) tervezett vadászati kiállítás annyira fontos az Orbán-kormánynak, hogy még a koronavírus-járvány közepette is megtoldották a költségét csak nem 2 milliárd (2.000 millió) forinttal.
De jutott pénz Kósa Lajos hobbijára is. 1 milliárd (1.000 millió) korcsolyapálya építésre.
A veszélyhelyzet kihirdetése óta a miniszterelnök napi több, mint 200 millió forintot tapsol el különböző sportberuházásokra

Újabb 80 milliárd (80.000 millió) forint közpénzt csoportosítottak át a gazdaságvédelminek csúfolt alapból a Belgrád-Budapest vasútvonalra, melynek építéséről mi földi halandók nem tudhatunk semmit, hiszen a szerződéseket titkosította az Orbán-kormány.

És bár még hosszan sorolhatnánk a pénzosztást,  de talán az egyik legarcpirítóbb húzásuk, hogy 6 milliárd (6.000 millió) forintot szórtak el a válság közepén propagandára. Óriásplakátokra és a nemzeti konzultációnak nevezett hazugságra, csak hogy ne kelljen szembenézniük a valósággal.

Szerinted jól van ez így?- teszi fel zárásképp a kérdést

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here