Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kétségtelen tény, hogy a magyar médiatörténet legnagyobb botránya, az ami a napokban zajlik az Index-szel. Ám Magyarország eddigi legnagyobb hírportáljának újságírói megmutatták, hogy miért Ők a legnagyobbak.

Tegnapi nap során gyakorlatilag felmondott az Index szerkesztősége. Szinte mindenki. Maradjunk annyiban ez egy igencsak bátor és erőteljes lépés volt. Példa nélküli. De pont ezért voltak ők a legnagyobbak. Most is volt bennük bátorság, nem a kényelmes tuti havi fixet választani, hanem az elveiket.

Az Indexes lányok és fiúk nekünk sokszor segítettek tájékozódni. Blogunk, a Hír Hugó is gyakran használta értesüléseit, mint ahogy a teljes magyar média. Ezt köszönjük!

Ám, most az Indexeseknek kell a segítség azzal, hogy melléjük állunk a bátorságukért cserébe. Elindítottak egy Facebook oldalt és ezzel egy mozgalmat: Legyen másik! Itt fognak tudni velünk kommunikálni és remek alap lehet egy új független portál elindítására.

Az oldalukra szépen gyűlnek a követők, a posztunk megírásának pillanatában már 135 ezren követik a Távozó indexesek Facebook oldalt. A fő kérdés az, amit mi most felteszünk, hogy vajon a Távozó indexeseknek lehet-e több követője, mint Orbán Viktornak?

Lehet, ha mi segítünk nekik! Legyen! Orbánnak most Facebookon 854448 követője van. A cél az, hogy a Távozó Indexeseknek több követőjük legyen tehát, több mint 855 ezer fő.

Ez csak a Te segítségeddel lehetséges, mutatjuk mit csinálj!

1.) Kattints ide, itt érheted el a távozó indexesek Facebook oldalát!

2.) Ahogy a képen is látod: kattints a borítókép alatti szürke tetszik gombra!

3.) Gyere vissza az oldalunkra és oszd meg ezt a posztot Facebookon, küld el ismerőseidnek Messengeren, viberen vagy E-mailban, vagy ha szimpatikusabb oszd meg a távozó indexesek Facebook oldalát!

Ne feled, hogy az Indexeseknek, most komoly erőt kell mutatni. A Te segítséged most pótolhatatlan nekik. S azt se feledd: sok lúd, disznót győz! Legyen több követője a távozó indexeseknek, mint Orbán Viktornak!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a távozó indexesek elindítottak egy Facebook oldalt ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here