Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bojkottot hirdetett Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere az Index kapcsán, addig nem nyilatkozik a portálnak, ameddig nem áll helyre az újság függetlensége. 

Amíg nem biztosítják a szerkesztőség függetlenségét, nem nyilatkozik az Indexnek, közölte Facebook-posztjában a Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina, aki polgármestertársait is erre biztatta.

„Úgy járunk el, ahogy a szennymédiával szemben eddig is” – írta azután, hogy pénteken felmondott a szerkesztőség szinte egésze, a polgármester még azt is megjegyezte, hogy “Magyarországon nincs közszolgálati média, közpénzből kizárólag kormánypropagandát működtetnek.”

Baranyi egyben jelezte, hogy amennyiben a távozó indexesek új lapot indítanának, szeretne az elsők közt előfizetni rá. Egyben azt “a legalább 3 millió embert” is arra biztatta, hogy “nyúljanak a zsebükbe”, akik “nem hagyják, hogy megtévesszék őket, nem hat rájuk az agymosás”.

“A modell működik máshol, olvasói előfizetésekből tudnak független online sajtót működtetni Csehországban és Szlovákiában is. Sikerülni fog nekünk is” – írta.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here