Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Szorítok és sok erőt kívánok minden kollégámnak, barátomnak, akikkel ma és a napokban papírozzák le, hogyan és mikor válnak meg a munkahelyüktől, az életük egy fontos darabjától” – írja hétfői Facebook-bejegyzésében Dull Szabolcs, az Index volt főszerkesztője, akit Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke múlt szerdán rúgott ki. (E lépés nyomán az Index csaknem teljes szerkesztősége pénteken felmondott.) Közben az RTL-nek is nyilatkozott a volt főszerkesztő

Dull posztjában reagál azokra a kormánypárti sajtótermékekben terjedő vádakra is, miszerint baloldali politikusokkal összefogva szándékosan verte volna szét a hírportál szerkesztőségét:

„Ami pedig az elmúlt napokban elindult lejárató kampányt illeti. Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet? Ahonnan elbocsátottak? A legolvasottabb újságot, a legklasszabb szerkesztőséget, amelyet vezetni a lehető legnagyobb és legmegtisztelőbb feladat a magyar médiában. Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? :DDD LOL”

A helyzet tisztázására hozzátette, természetes dolog, hogy politikai riporterként, parlamenti tudósítóként fideszesek és ellenzéki politikusok is felhívják telefonon. „Bodolai László, aki közben az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, soha nem említette nekem, hogy baja van azzal, hogy felveszem a telefont politikusoknak. Egészen másról beszélgettünk az elmúlt hetekben” – fogalmazott a vádak kapcsán Dull Szabolcs.

Véleménye szerint jó lenne, „ha az elnök úr, aki kétségtelenül a szólásszabadság egyik legnagyobb védelmezője ügyvédként, feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt.” És akkor kiderülhetne, miről is volt szó.

 

Sosem adott ki üzleti titkokat – ezt már RTL Híradónak adott exkluzív interjúban mondta  az Index leváltott főszerkesztője. Dull Szabolcs szerint az Index átalakítására készített tervezet a szerkesztőség végét jelentette volna. A volt főszerkesztő azt állítja, cikkek letiltását vagy bizonyos témák mellőzését sosem kérték tőle, de a szerkesztőség összetételével kapcsolatban volt nyomásgyakorlás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here