Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Továbbra is folyamatosan növekszik a távozó indexesek Facebook oldala, mely az egyetlen hivatalos kommunikációs felületük. Sok érdekes kulisszatitkot lehet ott olvasni. Kövesd be őket Facebookon, ha még nem tetted meg!

Kétszázezer lájk két nap alatt! Több mint hálásak vagyunk! Vajon összejön négy nap alatt négyszázezer? Próbáljuk meg! Vigyétek a hírünket, lájkoljátok, kövessétek ezt az oldalt, ha kíváncsiak vagytok rá, mi lesz velünk!- így köszönték meg a távozó Indexesek, hogy az újonnan indított Facebook oldaluk rekord idő alatt átlépte a követőt.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy  csak ez a hivatalos felületük jelenleg, minden más átverés. Reméljük, hamarosan konkrétabb információkkal jelentkezhetünk a sorsunkat illetően!- írják

Az oldalon igazi kulissza titkokat is megosztanak, a pénteki tüntetésről például ezt írják:

Amikor már érzelmileg és minden egyéb szempontból teljesen ki voltunk merülve, akkor a szerkesztőségünk mellett elkezdődött egy tüntetés a magyar sajtószabadságért, így értünk is.

Természetesen tudósítottunk a tüntetésről, a fotókat Bődey János és Huszti István készítették. Az eseményről szerettünk volna élő közvetítést is adni az Index Facebook.oldalán, ahogy azt megtettük már sok másik tüntetés esetében, de a sors iróniája folytán alig néhány perccel azután, hogy elindult a közvetítésünk, teljesen összeomlott az élőzéshez használt eszközünk, és nem is sikerült bele új életet lehelni.

A néhány perces, csonka élő közvetítés viszont még így is több mint egymillió emberhez jutott el, ami jól jelzi, hogy mennyire kíváncsiak voltak az emberek a történésekre.

De írnak még a felmondásukhoz vezető útról is:

Pénteken felmondtunk, mert ragaszkodunk ahhoz a nem túl bonyolult alapelvünkhöz, hogy újságot írni csak szabadon fogunk. A fájdalom és a büszkeség könnyei között is éreztük, hogy amit megléptünk, az túlmutat az egyéni döntéseinken, de nekünk ott és akkor ez elsősorban közösségi ügy volt. Hogy ha már a fekete semmibe kell ugrani, mert nem tehetünk mást, mennyire fontos és jó, hogy együtt ugrunk.

Arra csak fokozatosan ébredtünk rá, hogy a közös, demonstratív kiállásunknak milyen ereje van. Mivel nem tudtuk, végül hányan állnak fel, azt sem tudtuk előre felmérni, hogy mekkorát fog szólni, amikor a dolog tényleg megtörténik.

És hogy nem csak itthon, hanem a világ összes nagy lapjánál és hírügynökségénél hírértékkel bír, hogy pár tucat magyar újságíró meg merte tenni, ami valójában a legalapvetőbb kötelessége. Mert az újságírás hatalom, amihez felelősség is tartozik, például hogy az ember tudja, mikor kell lemondani róla.

Na nem lőjük le az összes poént, kössétek be őket szépen és az oldalukon találtok még extra tartalmakat! Ezt a posztot meg osszátok meg Facebookon, hogy minél több emberhez elérjen az Indexesek új oldalának a híre.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here