Újra elképesztő történet látott napvilágot arról, hogy ameddig Te gürcölsz havi párszezerért a mi adó forintjainkból szépen kivakarkodott NER-elit, hogyan bulikázi a luxusban. Szó szerint a jó módjukban, már nem tudják mit csinálnak.

Pénteken házasodott  újra össze Rogán-Gaál Cecília egy másik férfival, aki tavaly novemberben vált el  a NER-keresztény erkölcsök jegyében Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjétől, de a Rogán nevet azért még megtartotta.

Az új férj Szendrei Dániel, a jelenleg első számú magyar teniszező. A lagzit Tihanyban, Mészáros Lőrincék éttermében tartották, és a hazai teniszélet több ismert szereplője is részt vett rajta.

Így a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező, aki egy ideje sportpszichológusként dolgozott, például az érdi kézilabdacsapatnál, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója volt. Ez az a klub, amelyben tavaly ősszel Rogán-Gaál Cecília is megjelent fontos pozícióban.

Hivatalosan meg nem erősített információnk szerint Borsos az esküvő után a tihanyi szállásra hazaérve azzal szembesült, hogy a lagzi helyszínén felejtették a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett. A barátnője talált rá.

Úgy tudjuk, a férfi állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát. A baleset körülményeiről és a sérült állapotáról a 24.hu megkérdezte az Országos Mentőszolgálatot, de nem adtak tájékoztatást.

A portál kereste a rendőrséget is, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: „a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here