Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újabb fideszes polgármester mondott le, most egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település első embere távozott, döntését nem indokolta. Egy hónapon belül ő a harmadik fideszes városvezető, aki távozik. 

Lemondott tisztségéről Borsodi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek fideszes polgármestere – erősítette meg a Levelek-besenyődi közös önkormányzati hivatal jegyzője az MTI értesülését szerdán.

Spisák Ildikó elmondta, a polgármester nem indokolta lemondását. A települést az időközi polgármester-választásig Turóczyné Székely Anita (Fidesz-KDNP) alpolgármester irányítja.

Borsodi László 2010 óta volt polgármestere a Nyíregyháza közelében fekvő, 4500 lakosú községnek.

Rövid időn belül több fideszes polgármester is távozott hivatalából. Július elején Szomorú Szilárd Balatonszemes fideszes polgármestere nyolc hónappal a megválasztása után jelentette be lemondását a képviselő-testületnek Szomorú, akkor azt  írta:

Nem arra vállalkoztam, ami ma Balatonszemesen folyik. Én nem harcba és csatába indultam. Van, akinek ez az élete, NEKEM nem. Nem támogathatom azt, hogy a településünket egyes személyek állandóan lejáratni kívánják mindenki előtt.

Július közepén pedig,  Pergel István Csaba, Pilismarót független, de a Fidesz által támogatott polgármestere mondott le– értesült helyi forrásokból az Index és az Átlátszó.  Mint azt a két portál megírta, a Komárom-Esztergom megyei településen folyamatban van egy homok-kavics bánya megnyitása, az ezzel kapcsolatos lakossági felháborodás állhat a távozás háttérében.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here