Olyan álláskeresési támogatásra van szükség, amely esélyt teremt mindazoknak, akik tudnak és akarnak dolgozni, és gondoskodik azokról, akik átmenetileg elvesztették a munkájukat – írta közleményében Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

A szocialisták azt követelik, hogy az álláskeresési támogatás időtartama kilenc hónap legyen, nettó összege pedig minimum 100 ezer forint. Komjáthi emellett 80 százalékos bértámogatást is követel.

„Ezerszer elmondtuk, a szakszervezetek is kérték, a szakértők alátámasztották, hogy szégyen gyalázat az a munkanélküli ellátás, amit az Orbán-kormány ajánl az állásukat vesztett honfitársainak”

– olvasható a közleményben, amely szerint „akik márciusban állásukat vesztették, és a közeli napokban, hetekben lejár az ellátási jogosultságuk, esélyük sincs munkát találni, hiszen a munkanélküli számláló a kormány elbaltázott válságkezelésének a következtében ezerrel pörög”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here