Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444 szúrt ki egy zseniális történetet, egy német kisvárosban megoldódott egy bűncselekmény: valaki sorra lopkodta a környéken a kint hagyott papucsokat és sportcipőket.

Christian Meyer zehlendorfi lakosnak úgy két héttel ezelőtt eltűnt az ajtó alá kirakott futócipője. Valaki ellopta. Meyer nem az a feladós fajta, istenkedés vagy új pár vásárlása helyett csapdát állított.

Egyenlőre nincsen magyarázat a róka furcsa hobbijára

Lesből figyelni kezdte a tolvajt, merthogy cipőtolvajra gyanakodott. Jó ideig nem volt kapás, aztán egyszercsak sikerült tetten érnie a bűnöst. Aki egy jóképű rókának bizonyult.

Meyer követte az állatot, sisnyásokon és tüskebokrokon át, míg egy erdős területen meg nem találta a cipőraktárát. A róka rövid idő alatt nagyjából száz cipőt – vagyis jobbára papucsot – lopott el Zehlandorfban.

A róka papucs gyűjteménye

A csavar a sztoriban az, hogy pont Meyer cipője nem lett meg, így az sem kizárt, hogy azt pont egy ember lopta el. A kínzó kérdés pedig az marad, hogy a tolvaj róka miért és hogyan tudott ennyi párat is ellopni a cipőkből-papucsokból? Kettőt nehéz lehet együtt vinni szájban- írja a 444

Arra sincsen egyébként magyarázat, hogy a róka miért kezdett el nagyüzemben papucsokat gyűjteni, de van egy jó tanulsága az esetnek, hogy a rejtélyes bűncselekmények mögött, nem mindig emberek állnak: állatok is tudnak furcsa dolgokat művelni

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here