Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagy erőkkel terjed Facebookon az a fényképp, amit Róbert, egy budapesti családapa készített és töltött fel a közösségi oldalra és két másodperc alatt megcáfolja az összes propaganda hazugságot.

Egy budapesti családapa, Róbert töltött fel egy fényképet Facebookra, ami tegnap 19:35 készült, Budapesten a Boráros térnél. A fénykép készítője ennyit írt a képhez: A néni a kukából eszik. Ez normális dolog 2020-ban. Dübörgő gazdaság. Nincs munkanélküli jó a nyugdíj??

A fényképen látszik, hogy egy viszonylag jobban szituált idősebb korú hölgy belenyúl a busz megálló kukájába és onnan az eldobott élelmiszert kiveszi.

A fényképp nagyon hamar elkezdett terjedni, több százan osztották meg és írtak hozzá kommenteket. Többen megjegyzik, hogy éppen dübörög a gazdaság, és nincs szegénység, valamint felteszik a kérdést mit mond erre a siker propaganda?

Volt olyan kommentelő, aki nem kevés fanyar humorral, megjegyzi hogy lehet kukából enni, csak maszk legyen az emberen közben. Többen ugy vélekednek hogy ez már annak a következménye, hogy Orbánék nem kezelték megfelelően a járványt.

Minden esetre elég szomorú, hogy itt tartunk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy valójában hogyan élnek a magyarok, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi az igazság.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here