Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság Facebookon tett közre fotókat, arról a mozdonyról, amelyik Aszófő állomáson gyullad ki.

Kigyulladt és a fényképek tanulsága szerint  ki is égett egy dízel mozdony a Balaton mellett Aszófő állomáson- derül ki abból a Facebook posztból, amit  a Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság tett ki oldalára.

A lángló balatoni vonathoz kiérkeznek a tűzoltók

A tűz ma reggel 7 óra után keletkezett, .s ahogy a helyi tűzoltók fogalmaznak teljesen leselejtezett egy M41-es dízelmozdonyt. Több egység riasztva lett, Veszprémi és Ajkai tűzölők is, a nagy mennyiségű üzemanyag miatt.

Megkezdődik az oltás

A beszámolóból az is kiderül, hogy mozdony dízeltartályába  a tűz nem terjedt át a gyorsan kiérkező Füredi egységnek köszönhetően, akik, azonnal megkezdték az oltást és a felhevült mozdony visszahűtését. – viszont a motortérben így is jelentős kár keletkezett.

 Nem sok maradt a vonat belsejéből

Háromnegyed 10-kor fejezték be a közös munkálatokat a tűz vizsgálat ezután kezdőzhetett meg.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here