Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Holnap, azaz hétfőn az ellenzék kezdeményezésére rendkívüli parlamenti ülést hívtak össze, ám Fideszék bátran bejelentették, hogy inkább gyáván megfutamodnak. Remek megoldás, hogy ne kelljen válaszolni az ellenzék kérdéseire.

Az Országgyűlés rendkívüli ülésére hétfőn, augusztus 3-án kerül sor, a DK kezdeményezésére, és az MSZP, Jobbik és az LMP támogatásával.  Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor az előzetesen megszabott, erős tárgyalási alapnak szánt feltételeket figyelembe véve nem támogathatta volna az Európai Unió új költségvetését és a gazdasági mentőcsomagot. Ezért akarták, hogy a képviselők egy rendkívüli ülésnapon vitassák meg, “hogy Orbán Viktor hogyan bukhatott ekkorát Brüsszelben”.

A DK tudni akarja, Orbán Viktor miért ment szembe azzal, amire állítása szerint felhatalmazást kapott a parlamenttől. Miért árulta el a magyar parlament határozatában foglaltakat? És miért vágott jó képet a nem mindennapi, egyenesen megalázó vereséghez.

Ám a Fidesz és élén Orbán Viktor úgy döntött, hogy gyáván elmenekül az ellenzék kérdései elől: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette, hogy a baloldal szenvedett vereséget Brüsszelben, és “most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni”, ebben a kormánypártok nem vesznek részt.

Ha a Fidesz-KDNP képviselői tényleg nem lesznek ott az ülésen, az határozatképtelen lesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here