Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jó Bayer Zsoltunk már megint tájékozatlanul őrjöngött most véletlenül két Fidesz politikust küldött el a bolondok házába- szúrta ki a 24.hu. Mutatjuk Bayer Zsolt teljes beégését: 

Hétfőn rendkívüli ülésnapot tartottak a parlamentben, amelyet a DK kezdeményezett azért, mert álláspontjuk szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével és a párt az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot akarta megvitatni.

Latorcai János elnök viszont a napirendről való szavazásnál megállapította, hogy mivel összesen 35 képviselő jelent meg, a Ház határozatképtelen, nem lehet elfogadni a napirendet, és mintegy fél óra elteltével bezárta az ülést.

Bayer Zsolt kedden erről – a szerinte értelmetlen és felesleges – ülésről írt publicisztikát a Magyar Nemzetbe, amelyben például azt fejtegette, hogy a 42-ből hét ellenzéki képviselő el se ment a parlamentbe, így nekik „azért mégis eszükbe jut olykor valami”. Megjegyezte:

Végül elment tehát harmincöt ellenzéki képviselő, beültek és szavaztak. Igennel szavazott 33, egy nemmel, egy pedig tartózkodott. Fogalmam sincs, mi volt az, amiről szavaztak, de teljesen mindegy is. Viszont külön elbeszélgetnék azzal a kettővel, aki odament egy nemet és egy tartózkodomot nyomni.

Nekik egészen biztosan szükségük lenne egy beutalóra abba az intézménybe, amely ápolt park mélyén található és rács van az ablakain. Bayer Zsolt itt egyértelműen arra utalt, hogy annak a két képviselőnek, aki nemmel szavazott, illetve tartózkodott, bolondok házában lenne a helye – és ha ellenzéki politikusok lennének, ez a két döntés valóban értelmetlen lenne.

Bayer azonban nem vette észre, hogy a 35 megjelent képviselő nem volt mind ellenzéki,

és hogy az, aki nemet nyomott a napirend megszavazására, az nem más, mint a fideszes Szűcs Lajos, aki pedig tartózkodott, az Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő volt Budaörsön.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here