Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal

A Vadhajtások nevű Fidesz-közeli gyűlölet csoport vezetője még ez év elején inzultálta és szidalmazta Hont Andrást, a HVG ismert újságíróját. Az ügyben már akkor rendőrségi gyomozás indult. Most gyanúsítottként hallgatták ki a Fidesz-közeli véleményvezért. 

Ez év januárjában a  Fidesz-alapító Bayer Zsolt jobboldali publicista szervezett egy béketüntetést, az Erzsébetvárosi Önkormányzat épülete elé. Fideszék béke megmozdulásán szóban inzultálták a 444.hu és a hvg.hu újságíróit munkavégzés közben, de ennél jóval több is történt.

Videó felvétel rögzítette, hogy Hont Andrást, a hvg.hu újságíróját inzultálják, lökdösik, de az is látszik, hogy néhányszor elveszik a szemüvegét és többször megkísérlik megütni. A felvétel alapján a történtekben aktív szerepe volt a Vadhajtások ultradikális honlap vezéralakjának, Bede Zsoltnak, aki már más balhés ügyekben is részt vett korábban.

Az inzultus kb. 3 és fél percnél kezdődik

Bede Zsolt azzal a felkiáltással ment akkor oda a tömegben, hogy “rakjátok ki a provokátorokat”, majd kétszer elvette a szemüvegét, lökdösni kezdte és azt kiabálta neki, hogy “bolsevik sz*r”, és “takarodj innen”.

Az eset után a rendőrség azt közölte, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága hivatalból indított nyomozást a történtek miatt és az erzsébetvárosi nyomozók.

A rendőrség a történtekről azt írja, a tüntetésen “résztvevő B. Zsolt budapesti lakos szóváltásba keveredett egy, a gyűlésről tudósító, munkáját végző újságíróval. B. Zsolt az újságírót szidalmazta, meglökte, valamint a szemüvegét is levette”.

Ennek az ügynek a folyománya, hogy a rendőrség most gyanúsítottként hallgatta ki Bede Zsoltot- erről a Vadhajtások saját oldalán számolt be, mit írják cselekedetének a felső tétele kettő év szabadságvesztéssel sújtható.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here