Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Azt még pontosan megmondani nem lehet, hogy lesz-e a koronavírus járványnak második hulláma, de a világból elég aggasztó hírek érkeznek. Magyarországon is régen nem látott mértékben nőt az új fertőzöttek száma.

Az európai országokban is egyre több helyen bukkan fel újra nagyobb esetszámmal a járvány, ennek hatására tegnap például újabb európai ország kapott sárga besorolást a magyar kormánytól.

A spanyol adatok romlása mellett, Németországban, Franciaországban, sőt még Magyarországon is hosszú idők óta nem volt ilyen magas az új pozitív esetek száma, egyelőre a németeknél és a franciáknál is maradt a zöld besorolás a kormány térképe alapján.

Csütörtök reggelre meghaladta a 18,81 milliót a koronavírus-fertőzések száma a világban, vagyis több mint félmillióval növekedett a globális napi betegszám, a Johns Hopkins Egyetem friss adatai szerint.

A halálestetek száma átlépte a 700 ezret, jelenleg a világ országai 707 ezer elhunytat tartanak számon, míg 300 ezerrel, 11,3 millióra nőtt a gyógyultak száma.

Magyarországon 33 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést , ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Szerda délutáni sajtótájékoztatón jelentett be Pápa város polgármestere, Áldozó Tamás, hogy a tegnapi 9-ről, ma délutánra 16-ra nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, később a facebook-on 17-re módosította a számot.

Az esztergomi Suzuki-gyár két dolgozója is elkapta  a koronavírust – tudta meg a 24.hu.
A cég eddig nem adott tájékoztatást, a lap megkereste a vállalatot. Válaszukban elismerték, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ július 21-én tájékoztatta a vállalatot, hogy az egyik alkalmazott koronavírus tesztje pozitív lett.

A hatósági eljárás mellett saját kontaktkutatást is végzett a cég házon belül. Azon munkavállalók, akiknél a közvetlen kapcsolat felmerült, házi karanténba kerültek – írták.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here