A Távozó Indexesek továbbra sem maradnak csendbe, Facebook oldalukon tartják a kapcsolatot az olvasóikkal. Most üzentek: Lesz másik!

Titokzatos képüzenet jelent meg a Távozó indexesek Facebook oldalon, ez az oldal, ahol hivatalosan is kommunikálnak a nyilvánossággal az Index egyként felmondott újságírói. Az üzenet lényegre törő: Lesz másik!- üzenik.

 

A rövid de világos üzenethez még azt is hozzátették a legnagyobb magyar hírportál korábbi dolgozói, hogy hamarosan. Ebből arra lehet következtetni, hogy meg fogják lépni és egy új hírportál fog elindulni.

Közben a 444 arról ír, hogy miközben az indexesek felmondási ideje már ketyeg, még senkit nem sikerült a helyükre szerződtetni.

Az Indexet tulajdonló alapítvány vezetője, Bodolai László arra számított, hogy ha húzza az időt, a Dull Szabolcs főszerkesztő kirúgása miatt felmondott újságírók egy része „visszaszivárog” vagy valamilyen módon mégis a lapnál marad, de ez a számítás nem vált be.

Bodolai nyilatkozatai – amelyekben a többi között politikai szándékú akcióval vádolta a kirúgott főszerkesztőt, illetve rendre magát próbálta mártírként beállítani a szerkesztőséggel szemben – is csak növelték a távozni szándékozók számát és eltökéltségét.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here