Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék belecsaptak a Facebook meghódításába és rögtön Facebook trolliskolát alapítottak, toborzó videójukban harcról beszélnek és kijelentik a Facebookon fog eldőlni a következő választás.

Az RTL Klub Híradója szúrta ki, hogy Fideszék Facebook trolliskolát alapítottak, ahogy ők nevezik  a “jobboldali Facebook-harcosok” képzése a célja a frissen alakult szervezetnek –
Mindezt ingyenes képzéseken tennék.

 

A szervezet ingyenes képzéseket hirdet, hogy a résztvevők jobb minőségű tartalmakkal és célzott hirdetésekkel jelenhessenek meg a közösségi oldalakon. A szervezetet a kormányközeli Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója alapította, de az RTL Híradónak letagadták, hogy  közük lenne a Fideszhez és egy fillér közpénzt sem fognak felhasználni, nyilván.

Azonban a Fidesz hasznosnak és szükségesnek tartja a kezdeményezést, aminek már toborzó videója is van az interneten. Ebben ellenzéki médiatúlsúlyról beszélnek, és kijelentik, hogy ez egy harc és a Facebookon fog eldőlni a 2022-es választás.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék mire készülnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, trolliskolát alapítottak Fideszék.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here