Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miután a Vodafone felvásárolta a UPC-t alaposan átszabta otthoni vezetékes szolgáltatásainak kínálatát. A Vodafone Home néven futó ajánlatcsomag az első, melyet már kifejezetten a mobil- és vezetékes szolgáltatások egységének jegyében dolgozott ki a UPC hálózatát korábban felvásárló vállalat.

Az új otthoni csomagok lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egy kézből kapjanak internetet, televíziós, valamint vezetékes- és mobiltelefon-szolgáltatást – a Vodafone tájékoztatása szerint kedvezmények és egyszerűbb ügyintézés mellett.

A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

Fontos újdonság, hogy mostantól minden ügyfélnek lehetősége van – már a volt UPC-s szolgáltatási területeken is – csomagtól függetlenül Vodafone TV platformra váltani. Termékkínálat kétségtelenül legnagyobb dobása a vadonatúj tévés platform, a Vodafone TV, mely minden korábbi, IP-alapú tévés megoldáshoz képest fejlettebb funkciókat kínál.

A cég szerint a rendszer gyorsan megismeri és megtanulja a tartalomfogyasztási szokásainkat, és ahhoz alkalmazkodva kínálja fel a legérdekesebb műsorokat, sorozatokat, filmeket, Dolby hanggal és HD minőségben. A beépített felvétel funkció és a 7 napos műsorvisszajátszó minden ügyfél számára ingyenesen elérhető.

A Vodafone TV-hez androidos és iPhone-os alkalmazás is letölthető, így telefonon, táblagépen is lehet tévézni.

Az új rendszer alapja egy tenyérnyi, dizájnos set-top box ( vagy ahogy a cég hívja:Vodafone Mediabox, Vodafone Box), ami a többi szolgáltatónál jellemzően megtalálható ormótlan, sokat fogyasztó beltéri egységekhez képest már ránézésre is valóságos felüdülés, de legalábbis nem kell keresni azt a helyet a tévéállványon, ahol minél kevéssé feltűnően elrejthető.

A manapság divatos trendekkel ellentétben a beltéri egységen nem Android fut, ebből kifolyólag az Android TV platform applikációi sem telepíthetők rá. A Vodafone helyette egy saját felhasználó felülettel ellátott, alapvetően HTML-alapú kezelőfelületet fejlesztett, melyhez azért viszonylag könnyedén lefejleszthetők applikációk. A csatlakozott tartalomszolgáltató platformok terén egyelőre nem áll túl jól a cég, az Amazon Prime és a YouTube appokon kívül más nem szerepel a kínálatban.

A tévészolgáltatásban elérhető zárt és biztonságos környezetet biztosító Gyereksarok funkcióval a kicsik egy egyszerűsített felhasználói felületen, csak az életkoruknak megfelelő, számukra biztonságos műsorokat érik el. A Gyereksarokból való kilépéshez pedig PIN-kód szükséges, így a cég szerint nem kell attól sem tartani, hogy a gyerekek elkószálnak ebből a biztonságos zónából.

Az új portfólióban a Vodafone – kezdetben Budapesten, Miskolcon és egyes környező településeken – bevezeti az 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internetcsomagját. Ennek köszönhetően több eszközről is gyorsan és hatékonyan böngészhetnek az otthoni felhasználók, akár egyszerre is.

Az új csomag emellett, a feltöltési sebességben is előre lép, ezáltal hatékonyabb lehet – a napjainkban még fontosabbá vált – online kapcsolattartás, a munka és akár a játék is. A nagy sebességű csomaghoz, ígéri a Vodafone, prémium kategóriás modem jár.

A telefonos és internetes kínálat egyesülésének köszönhetően változnak a feltételek: a megújult portfólióban a vezetékes telefon már nem kötelező elem, csak választható opció, illetve tovább erősíti a rugalmasságot, hogy bármelyik tévés csomag bármelyik internetcsomaggal kombinálható.

Emellett a mobil- és vezetékes szolgáltatások kombinációja esetén mindenki számára további kedvezményeket kínál a Vodafone, az új ügyfelek által fizetendő összeget pedig az első három hónapban akár meg is felezi a szolgáltató.

Na és az árak! Nézzük mennyibe kerül a Vodafone TV csomag internettel:

A legdrágább a Vodafone Home 1000, ami 4 395 Ft/hó az első 3 hónapban, majd utána  8 790 Ft/hó a cég 1000 Mbit/s letöltési sebességet és 115 tv csatornát biztosít ezért az összegért.

A legolcsóbb a Vodafone Home 150 Comfort, ami  65 TV csatornát kinál 150 Mbit/s letöltési sebességgel amit, 6 490 Ft/hó forintért kínál a Vodafone.  Fontos, hogy az árak területileg eltérhetnek. Például egy Budapesti lakótelepen az utóbbi csomagot a Vodafone  6 290 Ft/hó kínálja. Tehát a pontos árakért mindenféleképpen látogasson el a társaság weboldalára!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here