Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újfehértó polgármestere, Hosszú József a Facebook-oldalán jelentette be, hogy egy önkormányzati helyiségben, augusztus 1-jén megtartott magánrendezvényen igazolt koronavírus fertőzött személy volt jelen, ezért a rendezvény összes résztvevője házi karanténba került – vette észre az RTL Klub Híradója.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros polgármestere azt írja, hogy augusztus 1-jén a város egyik önkormányzati helyiségében tartott magánrendezvényen igazolt koronavírus fertőzött személy volt jelen. Az érintett személy nem Újfehértón lakik.

A település vezetője azt is írja még, hogy egyelőre igazoltan pozitív újfehértói lakosról nincs tudomásuk, de tekintettel arra, hogy a rendezvényen több újfehértói lakos is jelen volt, mindenkitől fokozott óvatosságot kérnek.

Újfehértó első embere arról is tájékoztatást ad még, hogy a rendezvény résztvevői házi karanténba kerülnek. A kontaktkutatás jelenleg is zajlik.

“Kérek mindenkit, hogy fokozottan ügyeljenek a járványügyi szabályok betartására.
Aki koronavírus fertőzésre utaló jeleket észlel magán, haladéktalanul jelentkezzen háziorvosánál!!”– hívja fel a figyelmet a városvezető

Közben a központi járványoldal adatai szerint hétfőre 35 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4731 főre nőtt az itthon beazonosított fertőzöttek száma. Egy nappal korábban 43 fővel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Meghalt három krónikus beteg, így a halottak száma 605 fő, 3525-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 595-ről 601-re emelkedett.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here