Radics Peti Magyarország egyik legkövetettebb videósa, több mint 760 ezren követik a csatornáját. Legújabb videója a Youtube  legnézettebb videója lett, amiben azt mutatja be, hogy fideszes trollok, hogyan szálltak rá.

Radics Peti videóiban többször foglalt már állást és kritikát a Fidesz világgal szemben. Így nem meglepő, hogy rászálltak a fideszes trollok, akik most egy fideszes család képében csaptak le.

Egy állítólagos 11 éves kisfiú kereste őt meg Facebookon, hogy segítsen neki a videóit reklámozni. Radics Peti a gyerek megkeresését udvariasan elhárította mondván, hogy fiatal ehhez és pár év múlva keresse meg.

Ekkor egy állítólagos anyuka kereste meg, aki minősíthetetlen hangnembe esett neki a Youtubosnak és számon kérte, mi az hogy nem reklámozza a 11 éves gyermekének a csatornáját.

A megdöbbentő rész ekkor jött egy állítólagos nagypapa is betalálta a videóst, hogy azonnal törölje magát. És akkor jött a baloldalizás és a feljelentéssel való fenyegetés. Érdemes megnézni a teljes videót nagyon elgondolkoztató, hogy Fideszék mit meg nem engednek maguknak!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here