Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Dévényi István, amikor  a HírTV még ellenzéki volt, akkor vezetett műsort a csatornánál Szabadfogás címen. A műsorvezető távozni kényszerült, miután újra propaganda csatorna lett a HírTV-ből.

Dévényi, most a Magyar Hangnál dolgozik, de Facebookon is aktív, ott idézte fel egy posztban Orbán Viktor nem is olyan régi szavait, amit 2020. június 5-én Minszkben, a fehérorosz fővárosban mondott.

Ezzel az újságíró egyben világossá is tette, hogy Orbán Viktor egy újabb Európában teljesen vállalhatatlan figurával parolázott idén nyár elején.

Íme Orbán Viktor nyilatkozata Aljakszandr Lukasenkával, a Belarusz Köztársaság elnökével történt tárgyalását követően (részletek)

“Megállapítottuk az elnök úrral, hogy a két nép és a két ország sokkal közelebb van egymáshoz, mint azt gondolni szoktuk.

A partnerség – hiszen itt erről van szó – nem építhető szankciókkal, ezért Magyarország azt képviseli, hogy az unió végre szüntesse meg a Belarusszal szembeni szankciókat.

Az ukrajnai helyzet rendezésének az egyetlen reménye a minszki folyamat. Ukrajna nekünk szomszédunk, ezért a Minszk szó most a magyar emberek fejében a reménnyel azonos.”

Azt már mi jegyezzük meg, hogy a hétvégén történ fehéroroszországi választások után nagyon hallgat Orbán, érdekes, hogy nincs mondanivalója. Mint ismeretes, a választási eredmény finoman szólva is megkérdőjeleződött az országban.

Ezután tüntetések törtek ki a fővárosban szinte az összes nagyobb városban. Több felvétel is napvilágot látott, amin az látható, hogy a belorusz hatóságok igen csak véresen számolnak le az ellenzékiekkel.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor rendre vállalhatatlan figurák kegyét keresi, ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán Viktor kikkel akar szövetségre lépni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here