Tovább gyűrűznek a Fidesz belviszályai Békés megyében, a napokban írtunk róla hogy a csalással vádolt Simonka György, Fideszes parlamenti képviselő kizárását kezdeményezi Ruck Márton, aki egy helyi Fidesz szervezet elnöke, most Simonka azzal fenyít, hogy vallomást tesz rá.

Simonka György kizárását kezdeményezte a pártból Ruck Márton medgyesegyházi fideszes csoportelnök hétfőn. Simonka csütörtökön közösségi oldalán vágott vissza, bejelentve: ő még az előtt kezdeményezte Ruck kizárását, hogy az tett volna így, vele szemben.

A csalással vádolt politikus azzal érvelt igaza mellett, hogy rengeteg fejlesztés indult a térségben az előző vezetés alatt. Eközben, mint fogalmazott: a Ruck Mártonhoz és Kraller Józsefhez tartozó körök ezeken a projekteken óriási pénzeket kerestek, de nekik ez sem volt elég.

Simonka szerint csak ő és az előző vezetés tartotta vissza az újabban az “ellenzéki összefogás zsoldosának” állt politikusokat. Bejelentette azt is: októberben vallomást tesz a kizárását kezdeményező Ruck Márton tevékenységével kapcsolatban.

Ruck szerint a többek között költségvetési csalással vádolt országgyűlési képviselő a Fidesz-MPSZ jó hírének súlyosan árt, illetve nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét az ellene indított büntetőeljárásról.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here