Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbánéknak rengetek elfuserált beruházása volt az elmúlt 10 évben a fővárosban, gondolunk itt az M3-as metró csodákra vagy az elektronikus jegyrendszerre. De ez mind smafu az M0-ás híddal kapcsolatos elszabásukhoz képest.

Az M0-s autóút hárosi Duna-hídjának felújítása két évvel ezelőtt kezdődött, akkor azt ígérték 2020 tavaszára minden munkálat befejeződik. A hidat májusban át is adták, ám pár héttel később újra senki sem vehette igénybe.

Nem csak a budapesti és Pest megyei autósok közlekedését lehetetleníti el az útszakasz teljes lezárása, ugyanis napi átlagban 120 ezer autó és kamion haladt át a hídon. Ráadásul azt se lehet tudni, hogy pontosan meddig marad fent még ez a tarthatatlan állapot.

Alig egy hónapja 2020. július 17- a Blikk az RTL Klub híradóra hivatkozva azt írta, az RTL információi szerint az állami cég az új lezárások óta kiválasztotta azt a külső szakértőt, aki alaposan felméri a híd állapotát. A szakértővel a szerződéskötés folyamatban van, azonban valószínűleg még sok időbe telik mire újra járhatóvá válik híd, szakértők becslése szerint még legalább egy év.

Augusztus elején még mindig nem lehetett tudni, hogy egyáltalán mi a baj a híddal: terheléses próba alá vették a hidat, de a probléma okáról mélyen hallgat a kormányzat. Közben a főváros nyilvánosságra hozta az adatokat, melyből világosan kiolvasható hogy a budapesti dugókért nagy mértékben felelős az M0-ás híd lezárása.  A híd újbóli lezárása óta az Erzsébet híd forgalma a 4x-resére emelkedett.

Dorosz Dávid, párbeszédes főpolgármester helyettes is megszólalt, aki a kormány azonnali intézkedését sürgette. Az ellenzéki vezető azt is kijelentette, hogy Orbánéknak el kell mondani mi a baj a híddal és mi a megoldás.

Azt, hogy mi a konkrét gond nem lehet továbbra sem tudni, de Orbánék elszabásának a mértékét jól mutatja, hogy még a Fidesz-miniszter Gulyás Gergely is csak ennyit tud mondani: a vizsgálat eredményét meg kell várni, de a jogállami keretek között vért szeretnénk.

Tehát összegezzük, balfék Fideszék sok milliárdból felújítanak egy hidat 2 év alatt, amit az átadás után 2 hétre rögtön le kell zárni, majd eltelik kb 3 hónap és még ezt sem tudják megmondani mi a baj a híddal. Hát ezek után azt tudjuk mondani, hát vért akarunk, jogállami keretek között mi is, mondjuk a 2022-es választásokon.

A propaganda média mélyen hallgat Orbánék hatalmas elszabásáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, Orbánék bénázása százezrek életét nehezíti meg naponta.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here