Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már délután figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat,  Budapesten és is Komárom-Esztergom megyében is a hírek szerint komoly károkat okozott a vihar.

Budapesten az V. kerületi Kazinczy utcában egy fa az úttestre dőlt, a fővárosi hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt. A XIII. kerületi Mohács utcában ugyancsak egy kidőlt fa, a XXII. kerületi Tóth József utcában pedig egy leszakadt faág okozott gondot, a tűzoltók eltávolították őket.

A IV. kerületben, a Görgey Artúr úton egy épület alagsorában gyűlt össze az esővíz, az újpesti önkéntes tűzoltók szivattyúval avatkoznak be. A XIII. kerületben, a Násznagy utcában egy ház pincéjében egy méter magasan áll a víz, a helyszínre riasztott egység megkezdte az eltávolítását.

Több mint húsz bejelentés érkezett a Komárom-Esztergom megyei műveletirányítási központba a heves zivatarok okozta károkról – írja az Origo.

Kidőlt fák, elárasztott pincék miatt kérik a tűzoltók segítségét Komárom-Esztergom megyében. A ViharVonal Viharvadász Csapat Facebookos csoportba feltöltött videón látszik, hogy Esztergomban szinte folyóvá vált ez az utca.

Esztergom

Tatabányán, a Verebély László utcában egy faág leszakadt, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói emelőkosaras kocsival érkeztek a helyszínre, motoros láncfűrésszel avatkoznak be. A Győri úton azért kérték a tűzoltók segítségét, mert mintegy fél méter magasan gyűlt össze az esővíz a lakóházak előtt. Az Építők útján több pince is víz alá került, a tűzoltók kiérkezésekor volt, ahol hetven centiméter magasan állt a víz.

Vértesszőlősön egy garázst öntött el az esővíz, a kocsi önkéntes tűzoltókat riasztották. Dorogon egy pincében negyven centiméter magasan áll az esővíz, az esztergomi hivatásos tűzoltók avatkoznak be.

Tatán, a Táncsics Mihály utcában egy letört faág a távközlési vezetékre zuhant, a komáromi hivatásos tűzoltók távolítják el. A Tanoda téren egy nagy méretű faág kerítésre dőlt, veszélyezteti a forgalmat, a tűzoltók motoros fűrésszel avatkoznak be.

Táton, a Gorkij fasorban egy körülbelül négy méteres fa úttestre dőlt, a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here