Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy a héten találkoztak az ellenzéki pártok vezetői és megkezdték a tárgyalásokat a 2022-es országgyűlési választásokra. Történtek fontos megállapodások is. Most azonban Fekete-Győr András, a Momentum nevű formáció elnöke megszólalt a Blikknek.

A Momentum nevű ellenzéki formáció elnöke, Fekete- Győr András elment a Blikknek adni egy nyilatkozatot, melyben elárulta, hogy pártjának mi a fontos az ellenzéki összefogásban:

Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, ami számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából – mondta a Blikknek Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot – tette hozzá a pártvezető. Fekete-Győr szavait egy másik párt vezére is megerősítette, aki úgy fogalmazott: egy magánbeszélgetésen hangzott el Gyurcsány Ferenc ígérete.

Na akkor most mond erre valamit elég világosan és hangsúlyosan, jól figyeljetek ellenzéki barátaim, ott a Momentum környékén is:

Erre mondják azt, hogy minek a Fidesznek Gyurcsányozni, amikor van mindig egy rendkívül okos és előrelátó ellenzéki főokos, aki a piszkos munkát alaposan elvégzi. Aki azt hiszi, hogy attól lesz Ő k@rvára hiteles politikus, ha másiktól, akivel épp összefog jól elhatárolódik.

Ezek az ellenzéki főokosak most a Momentumban tobzódnak: hol egy MSZP-s polgármesterbe rúgnak bele, hol egy DK-snak esnek neki, két Gyurcsányozás közepette, de még időnként  a Jobbikba is bele-bele állnak.

A gáz az, hogy ez a politika szüli meg aztán a legitimációt arra, hogy miért ne legyen közös lista és a kínos magyarázkodásokat, hogy az nem is úgy volt meg amúgy. Egyszer és mindenkorra abba kellene hagyni az egymás alázását a nyilvános térben kedves mindegyik ellenzéki okos.

Baromira észre kéne venni, hogy a választók magasról tesznek, már arra, hogy éppen melyik ellenzéki formáció 6, 7 vagy 10 százalékos. Ez a számháború csak nektek fontos, hogy éppen elmondhassátok, egy százalékkal erősebbek vagytok a másiknál. Abba kéne ezt hagyni és elfogadni, hogy ez így együtt a magyar ellenzék. Abból nem kivenni kell, hanem hozzátenni: tudást, elszántságot és eredményeket.

Egy szónak is száz a vége: Momentumék abba lehet most már hagyni a helyezkedést. Nyugi, mindenki tudja rólatok, hogy vagytok és fontos párt vagytok. Nem kell pártérdekből tovább furakodni. Uncsi.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here