Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eddig nem ismert új csalás tűnt fel a Facebookon, most Majka nevével visszaélve akarják ismeretlen tettesek megszerezni a bankkártya adataidat- szúrta ki a Hír Hugó Ne dőlj be!

Nagy erőkkel terjed a Facebookon egy új csalási forma. A csalók ismert közszereplők nevével visszaélve létrehoznak egy Facebook oldalt és ott busás nyereményt ígérnek: így segít a híresség neked a járványban. Csak egy weboldalon kell regisztrálni, ám a weboldalon történő regisztrációkor a bankkártyád számát is elkérik, amivel könnyen le tudják utána róla emelni a pénzt a számládról.

Kamu Majka facebook oldal

Most Majoros Péter, azaz Majka nevével tűnt fel a csalás. A kamu, „Majka-Péter Majoros” oldalt alig egy napja regisztrálták és csupán egy poszt van az oldalon, az is hemzseg a helyesírási hibáktól, a duma kb az, hogy Majka így segít az embereknek a koronavírus járványban.

A kamu játék posztja! Ne dőljön be! Csalás!

„FIGYELEM..!!látogasson el hivatalos webhelyemre,
és regisztrálja a nevét MINDEN ORSZÁGTÓL, a mai naptól a 2020. augusztus 16-ig beállított korhatárig véletlenszerűen válogatom az embereket a Facebookon, és hivatalosan is megteszem (csalások nélkül). Jelentkezzen otthon, és 5 perc alatt kap egy ajándékot, amelyet hirdetünk, hogy segítsünk az embereknek, mert sokan nem tudnak dolgozni a CORONA vírus kitörése miatt. Válassza ki a nevét az első betűvel, és kap egy ajándékot.
Csináld ezt most hit által !!! pénzt az üzenet elküldésétől számított 5 percen belül elküldjük Önnek. Ne hagyja figyelmen kívül ezt, ez lehet az esélye. Most kezdődik az ideje. Sok szerencsét és áldjon meg mindet!”

Természetesen a „hivatalos oldal” amire kattintani kell is kamu, ott a regisztráció során olyan személyes adatokat kérnek, mint a bankkártya adatai. Annak ellenére, hogy sikít a történetről, hogy csalás még is nagy erőkkel terjed Facebookon: pár óra alatt, több mint kétezren osztották már meg és a kommentekből kiderül, hogy keveseknek esik le, hogy ez nem Majka oldala és nem ő hirdetett egy kamu szerencsejátékot.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa csalók élnek vissza Majka nevével és egy kamu játékkal akarják kicsalni az emberek bankkártya adatait, amivel utána könnyedén le lehet szedni a pénzt a számláról!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here