Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz-közeli 888.hu nevű propaganda portál azon örömködik, hogy az éj leple alatt nevüket és arcukat nem vállaló Fradi-szurkolók gyűlölet bűncselekményt hajtottak végre. A  Ferencvárosi Önkormányzat  épületéhez lopóztak és leszedték a péntek délután kitett szivárványos zászlót, amit fel is gyújtottak.

Péntek délután az ellenzéki polgármester,  Baranyi Krisztina vezette Ferencvárosi Önkormányzat épületére is kikerült a az emberjogi szimbólum a szivárványos zászló. Az egyik helyi ellenzéki képviselő, Mátyás Ferenc ezt írta:

A zászló egy szimbólum, egy gesztus, hogy a közösség tagjai nincsenek magukra hagyva, hogy igenis vannak olyan közintézmények, kerületek, ahol ezen emberek emberi méltóságát tiszteletben tartják és elismerik.

Mátyás még írt arról is, hogy amikor a kormány és a politika jobban kipécézi őket magának, több, békeidőben kevesebb, de a támadás és a másodlagos állampolgár érzetének keltése folytonos.

Nem is kellett sokat várni, hogy a „kipécézés” megvalósuljon. A Fidesz közeli 888.hu örömködve számolt be arról, hogy az éj leple alatt egy Fradi szurkolói csoport gyűlölet-bűncselekményt hajtott végre.

Szó szerint a következőket írja a Fidesz vezető értelmiségije, G. Fodor Gábor által főszerkesztett portál a támadásról:

„Hiába Baranyi Krisztina a IX. kerület polgármestere, úgy tűnik, hogy Ferencvárosban bőven akadnak olyan derék magyarok, akik nem kérnek az LMBTQ-lobbiból. A kerület városházáját ugyanis fél napig sem „díszíthette” a szivárványos zászló, a Fradi Aryan Greens nevű szurkolói csoportja szombat este megtisztította az épületet.

Ez a város…. Nem az a város… FERENCVÁROS !!!!!!!– írták a Facebookon a kép mellé. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ez az ország pedig nem az az ország. Ezt jobb, ha minden baloldali politikus az eszébe vési.”

Az arcukat  és nevüket nem vállaló szélsőséges támadók, tehát lelopták az ember jogi szimbólumot az önkormányzat épületéről. A gyűlölet támadásról saját Facebook oldalukon közöltek fotókat, ebből lehet tudni, hogy fel is gyújtották azt. Illetve a képek tanulsága szerint festékkel megrongálták az önkormányzat előtti díszburkolatot.

Maradjunk annyiban, hogy amit Fideszék művelnek, hogy egyre többet kacsintanak össze a szélsőjobbal illetve pikáns keleti diktatúrákkal, minden de nem az, amire mi magyarok büszkék lehetünk.

A propaganda média ott tart, hogy bűncselekményeket pártol, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Fideszék a hatalmukért már mindenre képesek!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here