Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szijjártó lebukott: azt hazudta, hogy az irodájában dolgozik, miközben egy milliárdos luxusjachtján nyaralt – írja közleményében az MSZP.

Az MSZP közleményében felhívja a figyelmet, hogy az Átlátszó lebuktatta Szijjártó Pétert, aki a közösségi médiában azt próbálta elhitetni magáról, hogy az irodájában megfeszített munkával dolgozik a fehérorosz helyzet kapcsán, miközben a valóságban épp egy luxusjachton ringatózott az Adrián.

A szocialisták szerint, a magyar külügyminiszter ezzel megmutatta, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak azoknak a fehérorosz polgároknak az ügyét, akiknek az elcsalt választások utáni tüntetését Orbán diktátor haverja vérbe fojtotta. Ennyi szolidaritásra futotta a magát szabadságharcosnak beállító kormánytól.

Emellett az is kiderült – írja az ellenzéki párt –, hogy Szijjártó Péter is szereti a luxust, azonban felmerül a kérdés, hogy ki fizette a sokak számára elérhetetlen álomnyaralást. A külügyminiszter ugyanis a rengeteg állami megbízást elnyerő, negyedik leggazdagabb magyar jachtján folytatta a mostanában rá jellemző semmittevést. Mégis, milyen kapcsolatban áll a miniszter a milliárdos vállalkozóval?

Az MSZP arra is kíváncsi, hogy ajándékba kapta az utat a miniszter az adófizetők által finanszírozott megbízásokért cserébe? Úgy támogatják Szijjártó nyaralását bizonyos vállalkozók, ahogy a miniszterelnök magánrepülős meccsre járását? Esetleg a fideszes körökben elterjedt „alkotmányos költség” megfizetéséről van szó?

Egyáltalán, miért keltette azt a látszatot, hogy az irodájában dolgozik, miközben egy luxusjachton nyaralt? Továbbá felmerül a kérdés, hogy nemzetbiztonsági szempontból nem aggályos-e az a tény, hogy Magyarország külügyminisztere eltűnt a térképről amiatt, mert a lebukása után, a hajón kikapcsolták a tengeri navigációs berendezést?

Az MSZP szerint, elképesztő képmutatás, hogy a fideszes politikusok még a gazdasági és szociális válság idején is tobzódnak a luxusban, miközben több százezer ember azt sem tudja, hogyan fogja biztosítani a megélhetését máról holnapra.

Véget kell vetni a folyamatos hazudozásnak, az oligarchákkal való összejátszásnak és a kormányzati luxusimádatnak, ezért van szükség kormány- és korszakváltásra Magyarországon! – zárul a szocialisták közleménye.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here