Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP egy hónapja indított el egy Balaton védő petíciót, most Molnár Zsolt az ellenzéki párt pártigazgatója egy videóban bejelentette, már több mint 100 ezer szignót gyűjtöttek.

Az MSZP alig egy hónapja jelentette be, hogy Balaton védő aláírásgyűjtését indít az egész országban. A párt ellenzéki aktivistái nem csak az utcákon, de online is gyűjtötték a támogató szignókat. (Ha Ön is alá akarja írni a Balatont védő petíciót  kattintson ide)

A szabad vizek ügye nemcsak különösen aktuális, hanem szimbolikus is. Az embereknek elegük van az irtóztatóra nőtt egyenlőtlenségekből, abból, hogy a fideszesek és az oligarchiák kisajátítanak mindent és elveszik a magyar nemzet közkincseit- hangsúlyozták a petíció elindításakor az MSZP vezetői

Most Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója Facebookon egy videóban bejelentette, hogy már több mint 100 ezer szignó gyűlt össze a Balaton védő petícióra. Mint fogalmazott, a Balaton nemzeti kincsünk. A Balaton, a Fertő-tó, a Velencei-tó, a Tisza-tó, a szabad vizeink mind közös kincseink – Védjük meg közösen! Köszönjük az eddigi mintegy 100 ezer támogató aláírást. Folytatjuk!

A Balatont védő petíció teljes szövege:

INGYENES SZABADSTRANDOT!
A Balaton-parti fürdőzés minden magyar közös öröksége. A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen, ezért követeljük, hogy a Fidesz-közeli cégháló ne tudja megszerezni és fizetőssé alakítani a balatoni szabadstrandokat!

A VITORLÁSKIKÖTŐK MARADJANAK KÖZTULAJDONBAN!
A balatoni vitorláskikötő az a bevételi forrás, amely megalapozza a balatoni hajózás, szállítás és kompok működését. A Fidesz-közeli cégháló meg akarja szerezni a vitorláskikötőket, ami a balatoni hajózás összeomlásához vezetne. Követeljük, hogy a vitorláskikötő-hálózat maradjon köztulajdonban, az állam pedig ne lerombolja, hanem fejlessze a balatoni hajózást!

NE ÉPÍTSÉK TÚL A BALATON-PARTOT!
A Balaton tiszta, zöld környezete Magyarország egyik kincse. A Balaton-part túlépítése Fidesz-közeli cégérdekek mentén rombolná a környezetet, szennyezné a Balatont, veszélyeztetné a viharelőrejelzést, ezzel emberek életét kockáztatva! Követeljük, hogy az állam akadályozza meg a Balaton-part túlépítését!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már több mint 100 ezre aláírás gyűlt össze a Balaton védő petícióra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson az ellenzéki kezdeményezés híre.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here