Robbant a hír bomba, hogy nem más lesz az Index új főszerkesztő-helyettese, mint Balogh Ákos Gergely, akinek a vállalkozása üzemeltette az orbanviktor.hu oldalt. Balogh korábban a Fidesz-közeli Mandiner nevű propaganda oldal főszerkesztője is volt.

A Mandiner.hu információi szerint volt főszerkesztőjük, Balogh Ákos Gergely lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese, amit az érintett szombat délelőtt a Media1-nek meg is erősített.

Az Indexnek négy főszerkesztő-helyettese lesz Szombathy Pál főszerkesztő mellett. A Media1 írta meg, hogy az egyik főszerkesztő-helyettes Kitzinger Szonja lesz, akihez a magazinos témák tartoznak majd.

Most újabb főszerkesztő- helyettes mutatkozott be, méghozzá egyenesen az Orbán Viktor személyes weboldalának működtetője. Balogh Ákos Gergely korábban a Fidelitas (a Fidesz ifjúsági szervezetének) lapjaként indult Utolsó figyelmeztetés (Ufi), majd az abból kinőtt Reakció, illetve a Mandiner korábbi főszerkesztőjének neve is felmerült főszerkesztő-helyettesként, amit Balogh a Media1-nek szombat reggel meg is erősített.

Azt mondta, arról, hogy pontosan mely területek tartoznak majd hozzá, csak később ad majd tájékoztatást, ha már munkába állt. A Mandiner azt is hozzáteszi, hogy Balogh 2010 és 2014 között BAG vállalkozása üzemeltette az orbanviktor.hu oldalt, vagyis a miniszterelnök honlapját.

Maradjunk annyiban, hogy remekül mutatja a magyar média helyzetet, hogy nem mást sikerült leigazolni Magyarország legnagyobb portáljának az élére, mint Orbán Viktor személyes weboldalának korábbi üzemeltetőjét.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy ezután az írja az Indexet, aki korábban Orbán Viktor weboldalát üzemeltette, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, az Index már nem nevezhető független hírforrásnak!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here