Vasárnap délelőtt eleinte még a Dunántúl keleti és déli részén néhol kialakulhat zivatar, majd egyre inkább Észak-Magyarországon számíthatunk elszórt zivatarokra – közölte a meteorológiai szolgálat.

Délután, este kiemelten az északkeleti országrészben (Borsod, Zemplén, Nyírség, Hajdú-Bihar) várható szórványosan, illetve az Alföldön (főként annak keleti harmadán) alakulhat ki helyenként zivatar.

Zivatar miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben az ország nagy részén:

A zivatarokhoz néhol 50-60, esetleg 70-80 km/h-t elérő széllökés, kisebb méretű jég, északkeleten felhőszakadás (rövid idő alatt 20-30 mm csapadék) társulhat. Késő estére keleten is megszűnnek a zivatarok csapadékgócok.

Hétfőn késő este az ország déli, délnyugati részén labilizálódik a légkör és az eső, zápor mellett egy-egy zivatar is kialakulhat.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here