Lekeverték? Összeakadt a nyelvvel olvasta fel a híreket a Fidesz- propaganda tv műsorvezetője, utána 20 percre eltűnt.

Szokatlanul alakult a Tények egyik múlt heti esti adása, mivel majdnem minden hírt Szebeni Istvánnak kellett felkonferálnia, miután Marsi Anikó, a másik műsorvezető nem igazán volt ura a helyzetnek- szúrta ki a 444

 

Az első hírnél, amit Marsi Anikónak kellett volna felvezetnie, a beszéde hirtelen akadozni kezdett, mintha nem tudta volna követni a súgógépet.  A malőr utáni 20 percben csak Szebeni konferálta fel a híreket, ezután Marsi már egy iskolakezdésről szóló hírre tért vissza, és újra felváltva beszéltek.

A 444 megjegyzi, hogy nem ez az első esett amikor Marsi Anikó a képernyőn keveredik bajba. 2019. áprilisában a  fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here