Először szólalt meg a nyilvánosság előtt Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, mióta kiderült, hogy a múlt héten Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.

Szerintünk élete legidegesebb interjúját adta többek között a HVG.hu-nak a botrányba keveredett Szijjártó Péter. Vágta ezerrel a kényszer vigyorokat és minden kérdésre kb azt válaszolta, hogy ő minden kérdésre válaszol.

Szijjártó az összegyűlt újságíróknak a múlt heti jachtozásól úgy fogalmazott: a megjelent írások az igazságérzetét sértették. Szegény.

Majd elmesélte, hogy “Az életem egy nyitott könyv, ez azért van, mert a munkával fenntartott idő 100 százalék” – mondta. Szijjártó szerint ugyanez viszont nem igaz a családi életére és a családi vakációjára, a jachtozást ennek tartja. Mindenkit arra kért, hogy ezt tartsa tiszteletben, munkáról – fogadkozott – ezután is minden információt meg fog adni.

“Nálam a jogszabályok tiszteletben tartása nem szezonális kérdés, abban biztosak lehetnek, hogy a rám vonatkozó jogszabályokat a közéletben és a magánéletben is tiszteletben tartom” -ismételgette pattanásig feszülten.

Sajnos senki nem tette fel, azt a kérdést a Fidesz miniszternek, ha minden ennyire rendben van akkor miért ilyen ideges, de lehet nem is kell, hiszen ez az interjú így is nagyon beszédes.

A propaganda média nem fog beszámolni Szijjártó nagyon ideges interjújáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, itt valami nagyon nincs rendben!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here