Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Közleményt adott ki a kormánypárt, mely szerint a Fideszes politikusok után a KDNP két országgyűlési képviselője is találkozott a hétvégén Hollik István kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus fertőzést mutatott ki a teszt.

Hende Csaba a KDNP frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett.

Csütörtökön Gulyás Gergely miniszter, három államtitkár (Orbán Balázs, Kovács Zoltán és Dömötör Csaba), valamint Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is otthoni karanténba került, miután részt vettek egy olyan bulin, amin a koronavírusos Hollik István is ott volt, és amit a kormányközeli Alapjogokért Központ szervezett a Balatonon. Azt egyelőre nem tudni, hogy Nacsa és Hende itt találkozott-e Hollik Istvánnal.

A 24.hu arról írt, hogy a rendezvényt  a Veszprém megyei Úrkút melletti kúrián tartották, amit Schaller-Baross Ernő miniszterelnökségi nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkár rendezett a családi ingatlanon. A lap értesülései szernt a kertipartinak száznál is több résztvevője volt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here