Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke az e heti HVG-ben azt válaszolta a lap kérdésére, „nem kizárt”, hogy Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció jelenlegi EP-képviselőjét indítanák egy miniszterelnök jelölt állító előválasztáson a DK színeiben- szemlézte az interjút a propeller.hu

A lap szerint eddig egy induló személye biztos, aki nem más, mint Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a lapnak azt mondta, még nem döntötte el, hogy ő maga indul-e a megmérettetésen, annyit azonban elárult, hogy a Momentumban politikus indításában (azaz nem „kívülről” érkező, civil jelöltben) gondolkoznak.

A HVG egyébként úgy tudja, az MSZP támogatná Karácsony Gergelyt a megmérettetésen, de Budapest főpolgármester korábban leszögezte, hogy nem akar miniszterelnök lenni.

Nyilatkozott Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke is, tőle azt tudta meg a HVG, hogy ők nem szándékoznak csatlakozni az ellenzéki együttműködéshez.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here