Ismételten dr. Molnár Zsoltot választotta elnöknek az MSZP budapesti tisztújító küldöttértekezlete. Nem csoda, hiszen az MSZP budapesti vezetőjének nagy érdemei vannak abban, hogy ma Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere.

Tegnap tartotta tisztújító küldött gyűlését az MSZP legfontosabb területi szövetsége, a budapesti elnöknek nagyon nem kellett izgulnia ilyen önkormányzati szereplés után. Borítékolható volt Molnár Zsolt újraválasztása.

Molnárt kiváló stratégának tartják a pártban. Nem is csoda, hiszen elképesztő média ellenszélben véghez vitte, hogy előválasztáson válasszák ki az ellenzéki pártok a közös főpolgármester-jelöltet két fordulóban.

A két fordulóra azért volt szükség, mert az első megmérettetés előtt még az MSZP-n kívül nem sokan bíztak abban, hogy Magyarországon egy előválasztás sikeres lehet. Az előválasztások sikere kétségtelen Molnár nagy sikere is volt, de ez eredményezte azt, hogy Karácsony Gergellyel az ellenzék le tudta váltani Tarlóst.

A kétévente esedékes budapesti MSZP-s tisztújításon gazdaságpolitikai alelnökként Tóth Csaba, egyéni oroszággyűlési képviselő, szövetségi politikáért felelős alelnökként Őrsi Gergely, II. kerület polgármester és társdalompolitikai alelnökként Tüttő Kata, Budapest főpolgármester-helyettese kapott bizalmat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here